pitanje: kad se ugrađuju rotirke na novo vozilo, da li je potrebno to odraditi prije registracije i tehničkog, odnosno dal ima kakva zakonska obaveza kaj se tiće rotirki na vozilima DVD-a?
unaprijed zahvaljujem na pomoći..
Zna li neko tko je uvoznik Hella-e za hrvatsku. Koja su po vama najkvalitetnije rotaciona svjetla. Koji proizvođač i kakve su cijene? Mislim da je najbolje kupiti neke xenon bljeskalice.
Vrijeme je samo način na koji Bog čini da se sve ne desi u istom trenutku.
Svjetlosno-zvučni uređaji tvorničkih oznaka TBD- JH-030152 sastoje se od rotirajučih halogenih žarulja od volframa u kombinaciji s xenonskim cijevima plave boje,te jakih zvučnih signala s mogučnosti podešavanja tri vrste tonova i mikrofonom za govor.
Ugradnja je izvršena od strane firme "MINIMAJOR" iz obližnjeg Kušanca koja se bavi ugradnjom svjetlosnih i zvučnih uređaja i na vozila hitne pomoći.
Dali se netko u posljednje vrijeme bavio nabavom ovih dijelova opreme. Gledao sam u Mi-star katalogu, no problem je taj što tamo nema cijena. Poslao sam im mail, no oni ne odgovaraju. Vjerovatno se trgovine opremom ne koriste dovoljno modrenim načinima komunikacije. Hvala svima
Vrijeme je samo način na koji Bog čini da se sve ne desi u istom trenutku.