| Autor |
RE: Ukraden Kup HVZ-a |
vatrenekacige
Član
| Objavljeno 19.09.2008. 21:51 |
|
|
Je možda barbarski i necivilizirano ali određenim sucima triba razbit pič** pa možda dođu sebi jer kad je isti čovik i policajac i sudac i krvnik onda nema toga zakona kojim će se njemu stati na kraj!!! Batina je iz raja izašla!!!
Edited by vatrenekacige on 19.09.2008. 21:52 |
|
| Autor |
Dario Du
Moderator
| Objavljeno 17.03.2008. 19:29 |
|
|
Da se ne svađate, važno je sudjelovat a ne pobjedit. To je staro pravilo
DJ Vule
U svako doba dana ili noći, ako Vam nije jasno. napišite mi PM. Pomoć ću Vam.
http://s7.ba.bitefight.org/c.php?uid=24595 |
|
| Autor |
BLADO123
Član
| Objavljeno 17.03.2008. 18:23 |
|
|
|
tomislave kao prvo ti nesmiješ nikoga okrivljivati ko se krije iza kojeg imena jer ti to ne znaš a kao drugo ti koji jesi 2230 šta ti koj kur...pitaš mariju o tome zašto nije došao odgovor na vašu žalbu to pitaj svoje prijatelje u HVZ-u zašto ti nisu odgovorili jer ai stvarni dosadan sa tim. a kao treće svi znamo da ste dobili odbijenicu na vašu žalbu |
|
| Autor |
drug
Admin

| Objavljeno 25.01.2008. 07:38 |
|
|
...eto...mimi, slažem se...a znamo mi i pravu osobu.. jel tako! Inače...svakako se polagalo, ja sam također jedan post o tome pisao...kod nas se u zajednici strogo pazi na te uvijete...No sustav ne štima...to već i vrapci znaju!
drug |
|
| Autor |
mimi
Admin

| Objavljeno 25.01.2008. 00:34 |
|
|
|
a očito ima, zato nam treba prava osoba na pravom mijestu da to sve stavi pod kontrolu i red jel ovo je zbilja smiješno.... |
|
| Autor |
sbreza10
Član
| Objavljeno 24.01.2008. 21:36 |
|
|
Darac, nadalje od dočasnika treba proći 2 godine za viši čin. Oprosti, Marija ali to je dokaz da u našem vatrogastvu nešto ne štima. Kažeš da si sa 16,5 godina položila za vatrogasca, a zakon kaže samo punoljetne osobe. Ovdje na portalu kunemo se u čast i zakon a eto sami taj zakon izigravamo.     . Kažeš Marija da kod Vas to ide drugačije. Nisam čuo da svaka VZŽ ima svoje zakone.     |
|
| Autor |
marija
Član

| Objavljeno 24.01.2008. 10:51 |
|
|
Ja zaista ne znam koliko treba vremena proći između činova ali ja sam kažem još jednom sa 16 i pol položila za vatrogasca, sa 17 i pol za vatrogasca 1.klase a sa 18 i pol za vatrogasnog dočasnika.
http://vatrogasacmarija.blog.hr/marija vrbek |
|
| Autor |
Darac
Član

| Objavljeno 24.01.2008. 10:36 |
|
|
|
sbreza...zar netreba proc dvije godine izmedju cinova? |
|
| Autor |
marija
Član

| Objavljeno 24.01.2008. 10:21 |
|
|
E to morate pitati mog zapovjednika Antuna Jurmana zato što to nije kao kod Vas.Kod nas to ide malo drugačije.Ali bilo kako bilo meni je opet drago što imam zvanje Vatrogasni dočasnik.Ima jako puno vatrogasaca koji su i ranije stekli različita zvanja.tako da nisam iznimka.
http://vatrogasacmarija.blog.hr/marija vrbek
Edited by marija on 24.01.2008. 10:39 |
|
| Autor |
sbreza10
Član
| Objavljeno 24.01.2008. 04:31 |
|
|
|
Imam pitanje za Mariju. Po kojim kriterijima, ako si rođena 09.09.1988. imaš čin dočasnice. Po zakonu o osposobljavanju 09.09.2006. mogla si steći zvanje vatrogasac. 09.09.2007. slijedi zvanje vatrogasac I klase, a tek 09.09.2008. dolaziš na red za dočasnicu. Kako? |
|
| Autor |
marija
Član

| Objavljeno 08.12.2007. 08:16 |
|
|
2230 ja zaista ne znam zašto još nema odgovora na Vašu žalbu.Ja sam nosila papire u obračunski odbor kada ste Vi završili sa vježbom.Kada sam se vraćala iz obračunskog odbora u odbor za štafetu vidjela sam da se svi svađate sa sucima ali mi nije bilo jasno zbog čega.Kasnije su mi članovi Vaše ekipe rekli da su Vam suci pisali grešku koje navodno nije bilo i da ste diskvalificirani zbog nedoličnog ponašanja.Eto to je sve što ja znam o tome. 
|
| Autor |
2230
Član
| Objavljeno 06.12.2007. 23:04 |
|
|
|
ako nismo u pravu zasto jos nema odgovora na zalbu ??? |
|
| Autor |
marija
Član

| Objavljeno 06.12.2007. 17:30 |
|
|
Ma naučit će dečki s vremenom sve samo polako.
|
| Autor |
brena
Član
| Objavljeno 04.12.2007. 17:08 |
|
|
moram samo primjetit da tu ima dosta ljudi koji mlate praznu slamu
bio sam jedno vrijeme zap.dvd-a deanovec i moram vam reć da sam doživio svašta od sudaca pa čak da su mi sudili spajanje usisa na zemlji na temelju jedne travke koja se zaljepila na brtvu spojnice i ostala u spoju
moja reakcija i reakcija moje ekipe je bila sljedeća:lijepo postrojeni smo izašli sa staze i kod našeg vozila dokrajčili načetu gajbu piva,LADNOGA 
bilo nam je žao ali smo to mirno podnijeli za razliku od kolega iz spačve.
tješi me samo jedna stvar MLADI SU ONI NAUČIT ĆE! |
|
| Autor |
marija
Član

| Objavljeno 03.12.2007. 17:17 |
|
|
duh i Tomislav_DVU HVALA VAM.Ja iskreno nemam što kriti.Jednostavno mnogi me poznaju preko mog tate i mnogi su me viđali na natjecanjima, proslavama i mnogi znaju tko sam i odakle sam.Moja je želja bila kada sam se prijavljivala na ovaj portal da upišem sve svoje podatke jer iskreno nemam što kriti i tajiti.
Moje ime je Marija Namestnik i kćerka sam od dozapovjednika gosp.Dražen Namestnik.
Rođena sam 09.09.1988.godine u Osijeku.
Članica sam Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo i u veljači 2007.godine položila sam ispit za vatrogasnog dočasnika.
Ako Vas još što zanima slobodno pitajte.
http://vatrogasacmarija.blog.hr/marija vrbek
Edited by marija on 03.12.2007. 17:18 |
|
| Autor |
fire93
Član
| Objavljeno 30.11.2007. 15:02 |
|
|
|
SRAMOTA!!!!!što se radi u hrvatskom vatrogastvu,pogotovo na natjecanjima a tu ne mislim na greške i slično i koje trebao biti prvi i tako to!!!! |
|
| Autor |
tomislav_DVU
Član

| Objavljeno 15.10.2007. 09:36 |
|
|
|
Isplivat če matija KAD TAD, a ovo ostalo je meni podnošljivo, razmjena mišljenja koje graniči sa nekim stvarima ali još nije prešlo granicu |
|
| Autor |
Firelady
Član

| Objavljeno 14.10.2007. 23:48 |
|
|
ali isto tako nije u redu okrivljavati nekoga!
Vinko se uvrijedio kada je "duh" napisao da se njegov tata krije iza nicka "matija", a isto to je i on napravio.
Iako je imao prilike uvjeriti se da osoba koju je on optužio da je "duh" to nije, nije se udostojio ispričati ni na PP! |
|
| Autor |
vatreni
Član
| Objavljeno 14.10.2007. 23:31 |
|
|
Toliko su mi bezveze ovi razgovori tj.svađe da ne mogu opisati! Član sam jednog društva koje nema veze s Đakovom, ali znam sve te likove i vinka jamnica ml. i starijeg, čini mi se i ivana_dj... znam da su to mladi dečki koji moraju još puno toga naučiti, najprije ne psovati na javnim mjestima, a dalje moraju naučiti još puno toga i na samom suđenju... No, to nije sramota!
Sramota je to što se ljudi javno blate, ponašate se kao idioti, bez ljutnje! Ako matija ima muda pa nek kaže tko je isto tako i duh, al ovako.... Samo stvarate lošu sliku o Đakovu i ostalim sucima koji su fer, nasmijani i vedri ljudi... npr. žene-sutkinje! Iz đakova ih ima nekoliko, ali i iz ostalih gradova!
Mislim da nabrijanima na svađu ovdje nije mjesto!!! Ako imate privatnih problema riješite to na drugi način, al ovo-nema smisla! Vinko tebe razumijem sto branis starog,nije u redu sto su to napisali,bas zato sto sam imao prilike upoznati ga ii znam otprilike kakav je! |
|
| Autor |
Iva
Član

| Objavljeno 12.10.2007. 12:40 |
|
|
kaj se vi još uvijek svađate oko Spačvinog ispada u Đakovu???ljudi, dajte više prestanite-neka nova tema ne bi bila na odmet!!!!pozdrav svima!!!
bokić..... |
|